Toimitusehdot

Fablillie (3018192-2) myy tuotteitaan verkkokaupassa täysi-ikäisille asiakkaille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvolisäveron.

Tilaaminen

Tilaaminen tapahtuu verkkokaupassa lisäämällä tuotteet ostoskoriin ja maksamalla ne kassalla. Maksuvälittäjänä toimii Paytrail Oyj. Tilausvahvistus saapuu automaattisesti sähköpostiisi. Tarkistathan silloin, että tilauksella on kaikki oikein ja jos huomaat virheitä, olethan välittömästi yhteydessä asiakaspalveluumme info@fablillie.fi

Toimitus

Toimitamme paketteja matkahuollon sekä postin välityksellä. Vain valmistuotteita sisältävät tilaukset pyritään lähettämään kolmen arkipäivän kuluessa. Jos tilauksesi sisältää tilaustuotteita, niiden valmistuaika on 5-15 arkipäivää. Ruuhkasta ilmoitamme verkkokauppamme etusivulla. Emme vastaa postin/matkahuollon toimitusviiveistä. 

Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole sama asia, kun palautus. Noutamatta jätetystä paketista veloitamme 6,90€ sekä uudet postikulut. 

Voit myös noutaa tilauksesi sovitusti työhuoneeltamme. Valitse tällöin toimitustavaksi "nouto". Olemme sinuun sähköpostitse yhteydessä, kun tilauksesi on noudettavissa ja voit sopia sinulle sopivan nouto ajan.

Vaihto- ja palautusoikeus

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteen tulee olla pesemätön sekä käyttämätön. Tarkistathan aina tuotteen ennen käyttöön ottoa. Mikäli haluat palauttaa tuotteen, jäävät postikulut sinun vastuullesi. Vaihtotilanteessa asiakas maksaa takaisin tulevan tuotteen postikulut ja fablillie maksaa uuden tuotteen postikulut yhden kerran. Muistathan säilyttää dokumentin siitä, että olet lähettänyt tuotteen niin kauan, kunnes saat meiltä vahvistuksen tuotteen saapumisesta. Emme korvaa kuljetusfirman hukkaamia paketteja ilman todennusta lähetyksestä. Reklamaatio tulee tehdä viipymättä vian huomaamisesta, olethan kaikissa näissä tilanteissa aina ensin yhteydessä asiakaspalveluumme info@fablillie.fi mahdollisimman pian.